Limousine GPS dropping

V.I.P diner event

Offerte aanvragen

Limousine GPS dropping

  • Luxe 9 meter limousine
  • Inclusief Prosecco
  • Disco verlichting
  • VIP groepsfoto
Limousine diner
Ontvang een persoonlijk voorstel
Vanaf € 50,00 per persoon Geschikt voor 1 tot 250 personen
Aanvragen

Beleef een ware VIP avond in de negen meter lange Lincoln limousine.

Laat u verrassen en mis deze unieke beleving in het Hollandse Schwarzwald niet. Een heerlijk glaasje prosecco, glitter en glamour en natuurlijk een dvd concert van de toppers maken een rit om nooit te vergeten.

Het verloop van de avond;
U wordt ontvangen middels een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers waarna de uitleg van de avond volgt. Wanneer u allen de spanning voelt stijgen staat een heerlijk VIP dinner buffet voor u klaar. Een goede bodem is tenslotte vereist om deze ongekende luxe ervaring te verdragen !

De negen meter lange Lincoln limousine komt voorglijden en u voelt dat er iets staat te gebeuren waar men het nog tijden over zal hebben. Zal het dan toch echt ?
De eerste groep van acht personen mag zich klaarmaken om zich in de werelde van een bekende nederlander te begeven. De toppers zijn zich aan het warmspelen voor het limousine DVD concert en als u allen zit zal de prosecco of champagne ontkurkt worden.

Maar wat nu …. midden in het Hollandse Schwarzwald stopt de limousine en wordt u allen geacht uit te stappen. Middels een GPS systeem wordt u hierbij de route verteld naar Het Schwarzwald en krijgt u onderweg diverse VIP opdrachten te verduren. Overleeft u het bestaan van een ware VIP?

Bij terugkomst staat een heerlijke borrel u op te wachten en zullen alle sensationele verhalen vrijuit gedeeld mogen worden. Natuurlijk zal de winnende groep zich nogmaals mogen wagen aan een heerlijke fles prosecco!

Referenties
Locatie