Pop up Restaurant klein S'wald Holten

Restaurant – Menukaart

Pop Up Restaurant Klein S’wald in Holten

Locatie gegevens Pop up restaurant klein Swald – Markeloseweg 6a – 7451 RB Holten – 0548-769063

Bent u op zoek naar een goed restaurant in de omgeving van Holten? Dan zal het pop up restaurant van klein S’wald in Holten u zeker bevallen. Wij bieden u de keuze uit een diversiteit aan bijzondere arrangementen, samengesteld door ervaren chefs die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Zo wordt uit eten gaan wel heel erg lekker!
Maar uit eten gaan bij ons restaurant in Overijssel biedt nog meer voordelen. Wat direct opvalt bij aankomst is de unieke sfeer van de landelijjke omgeving, die een prachtige entourage vormt voor elk diner. De vriendelijke medewerkers en nette prijzen maken een etentje bij klein S’wald tot een heerlijk dagje uit!

Net zo mooi als de omgeving, is ook de binnenkant van het restaurant. Het interieur is trendy maar toch gezellig en zorgt ervoor dat u in een sfeervolle setting kunt dineren. Hier schenken wij veel aandacht aan, want uit eten gaan hoort bovenal een ontspannende ervaring te zijn. Niet zelf eten maken, geen afwas doen en genieten van een smaakexplosie en elkaar; dat is waar het om draait.
Met ruimte voor maar liefst 55 gasten dineert u altijd op comfortabele wijze en komt u niet snel plek tekort.  Ook leuk: in de zomer openen wij traditiegetrouw het zonnige terras, waar u in de bosrijke buitenlucht op uw gemak een hapje kunt eten en drinken.

Voorgerechten

  • Taartje van Zalm (9,50)
    tartaar van verse- en gerookte zalm
  • Carpaccio van Rund (9,50)
    met aceto balsamico, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas
  • Champignons Dordogne (8,50)
    champignons in een krokant jasje van bierbeslag
  • Salade geitenkaas (9,50)
    overgoten door honing, walnoten, en gedroogde pancetta spek
  • Proeverij (12,50)
    Kleine gerechtjes van de verschillende voorgerechten
  • Pomodori tomatensoep (6,50)
    geserveerd met créme van heerlijke basilicum
  • Dagsoep (6,50)
    dagelijks vers en met liefde bereid door onze chef

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas a la chef (19,50)
    Malse varkenshaas van de grill met champignonroomsaus
  • Schnitzel Klein Swald (16,50)
    Schwarzwalder schnitzel overgoten met spek, ui en champignons.
  • Surf&turf (21,50)
    Combinatie van biefstuk en gamba’s
  • Spareribs (17,50)
    Huis gemarineerde spareribs van de grill
  • Duo uit de zee (19,50)
    Gegrilde zalm met een zacht stukje witvis en bedje van risotto
  • T-Bone van de houtskool grill (24,50)
    500 gramm T-Bone van de grill
  • Chicken no chicken (19,50)
    Gevulde paprika met vega-kipreepjes met romige risotto
  • Nagerechten

    • Brownie (8,50)
      Smeuïge brownie getopt met chocolade truffel en overgoten met pecannoten met een bolletje vanille ijs en slagroom
    • Dame Blanche (6,50)
      vanille ijs vergezeld met warme chocoladesaus
    • Crème Brûlée (8,50)
      het lekkerste Franse toetje uit de 17e eeuw met bolletje ijs en slagroom
    • Coupe ijs (6,50)
      drie soorten ijs, vers fruit en slagroom
    • Proeverij (9,50)
      diverse kleine hapjes van onze nagerechtenkaart
  • Koffie deluxe (5,50)
    Heerlijke koffie met kleine (chocolade) fingerfood