Jubileumfeest

Offerte aanvragen

jubileumfeest in Twente

  • Programma op maat
  • Van 12 tot 450 personen
  • Gratis parkeren
  • Centraal gelegen langs de A1
Ontvang een persoonlijk voorstel
Vanaf € 55,00 per persoon Geschikt voor 1 tot 250 personen
Aanvragen

Jubileumfeest organiseren

Werkt u al 10, 15 of 25 jaar bij hetzelfde bedrijf? Of bestaat dit bedrijf inmiddels 50 jaar of zelfs nog langer? Dan is dit de ideale gelegenheid om een jubileumfeest te organiseren. Vier het heuglijke jubileum met uw collega’s en maak er met zijn allen een onvergetelijke dag van. Dat doet u natuurlijk bij Het Schwarzwald, dé specialist in personeelsfeesten en jubilea.

U kunt voor werkelijk elk denkbaar jubileumfeest bij ons terecht. Wij beschikken over 5 ruime feestzalen, die in combinatie met onze zongelegen terrassen ruimte bieden voor honderden gasten. Wilt u daarnaast leuke activiteiten ondernemen in de regio van Twente en Overijssel? Kies uit meer dan 135 voertuigen voor het maken van een unieke tour of dagtocht.

Jubileum organiseren: een stappenplan

Het vieren van een jubileum mag groots worden aangepakt. Het organiseren van het feest vereist daarom een stappenplan op maat. Standaard staan hiervoor 2 event managers van Het Schwarzwald tot uw beschikking. Graag helpen wij u om een fantastisch bedrijfsfeest te organiseren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Zoekt u bijvoorbeeld nog een thema voor het feest of wilt u bijzondere artiesten boeken op onze feestlocatie? Wij hebben een uitgebreid netwerk, waardoor we vrijwel elke wens in vervulling kunnen brengen. Neem simpelweg contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden voor een jubileumfeest op maat.

De beste ideeën voor een jubileumfeest of personeelsfeest

En die mogelijkheden, dat zijn er nogal wat. Wij hebben talloze ideeën voor een spetterend jubileumfeest en bieden hiervoor diverse all-in arrangementen. Doe bijvoorbeeld mee aan onze speciale Buggy tour, rij op een retro bromsnor scooter of speel het spannende Golf in the woods. Bij Het Schwarzwald heeft u de keuze uit talloze activiteiten en spelletjes.

Wilt u een leuke activiteit combineren met een feestelijke stemming? Dan is de Bierfiets natuurlijk een garantie voor succes. Wie tijdens een personeelsfeest liever binnen blijft en spelletjes speelt, komt bij Het Schwarzwald ook aan zijn trekken. Geniet bijvoorbeeld van onze geweldige Apres ski party of waag een gokje tijdens de hilarische Casino avond.

Jubileumfeest voor bedrijf zelf organiseren

Ondanks de vele arrangementen waar u uit kunt kiezen, behoort het zelf organiseren van uw jubileumfeest natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze ruime locatie en meer dan 35 medewerkers zorgen ervoor dat wij altijd een goede invulling kunnen geven aan uw wensen. Verzin zelf de leukste groepsuitjes en bespreek de mogelijkheden met onze event managers.

Een jubileum is een bijzondere gelegenheid en mag zeker uitgebreid gevierd worden. Aarzel daarom niet langer en organiseer direct uw jubileumfeest op de mooie feestlocatie van Het Schwarzwald. Boek uw arrangement via naar (0548) 51 85 05 of stuur ons een mail op info@hetschwarzwald.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Referenties
Locatie