Outdoor paintball experience

Onbeperkt paintballen - Uniek in Twente!

Offerte aanvragen

Outdoor paintball experience

  • 2 uur onbeperkt schieten
  • Professioneel paintball wapen
  • Camouflage overall
  • Inclusief BBQ of buffet
Ontvang een persoonlijk voorstel
Vanaf € 55,00 per persoon Geschikt voor 10 tot 250 personen
Aanvragen

Op zoek naar een activiteit in Overijssel met een flinke portie plezier en adrenaline?Beleef de vetste paintball game in Twente. Als enigste locatie in Overijssel twee tot drie uur onbeperkt paintballen.De wisselende spelvormen en het uitdagende terrein staan garant voor spanning en avontuur. Geen rekening achteraf maar (h)eerlijk all-in 2 uur lang schieten. Wie komt er als beste uit de strijd?

Wij houden niet van verassingen en confronteren je niet met een rekening achteraf. We weten allemaal dat wanneer u eenmaal de smaak te pakken heeft u met gemak 400 balletjes verbruikt. Dat is bij Het Schwarzwald allemaal inclusief!

  • Minimaal 8 personen
  • Verschillende speltypes
  • Complete uitrusting

Attack and Defend

Een kleiner team (met meer kogels dan het aanvallende team) neemt een vast object ter verdediging. De aanvallers dienen het object te veroveren door de verdedigers uit te schakelen.

Capture the flag

Beide teams krijgen een vlag in het basisstation. Verover de vlag van het andere team en beleef de weg van een winnaar. Indien een speler geraakt wordt dient deze het veld te verlaten. Bij capture the flag draait het om coördinatie in taken als verkenning, aanval en verdediging. Tip: vraag naar de teambuilding mogelijkheden voor dit speltype en leer je collega’s op een andere manier kennen.

Wedding crasher

Speciaal ontwikkeld voor de vrijgezellen feesten. Deze speler wordt in een beren pak gehesen. De “vrijgezel” krijgt ruim voldoende paintballs, terwijl de “groep” een beperkt aantal paintballs krijgt. Nadat de beer zich heeft weten te verstoppen zal de groep gaan jagen op de beer. Indien de vrijgezel een van de groepsleden weet te raken dient deze het veld te verlaten.

The bodyguard VIP

Drie teamleden dienen een onbewapende VIP (groepsgenoot) veilig van A naar B te brengen. De VIP krijgt een colbert aan en dient veilig aan te komen op bestemming.
De teamleden mogen alleen de VIP raken. Indien een bodyguard geraakt wordt dient men het speelveld te verlaten.

 

Referenties
Locatie