Buggy rijden

Offerte aanvragen

Buggy rijden

  • Vol adrenaline
  • Tot 70km per uur
  • Ook offroad
  • De goedkoopste van Nederland
Ontvang een persoonlijk voorstel
Vanaf € 35,00 per persoon Geschikt voor 1 tot 250 personen
Aanvragen

Beleef het buiten karten in onze 150cc crossbuggy’s!

Voel de wind in je haren terwijl je in een uitdagend landschap racet tegen je vrienden. Buggy rijden is actie, spanning en vrijheid! Een ervaring die je altijd bij zal blijven. Kom ook buggy rijden bij Het Schwarzwald! De 30 twee persoons crosskarts of buggy’s zijn robuust en hebben profiel banden om ook naast de begaanbare weg vooruit te kunnen komen. De uitdagende buggytocht zal gaan over verharde als onverharde zand- en bospaden waarbij u onder leiding van een ervaren instructeur de mooiste paden en uitzichten te zien krijgt van het Twentse landschap.

Bosrijke locatie in Twente

Vanuit onze geheel vernieuwde (bosrijke) locatie is dit het mooiste bedrijfs- en vrijgezellen uitje van 2017 tegen een ongekend lage prijs. 30 minuten voor aanvang van de tocht zal de veiligheidsinstructie worden gegeven. U krijgt gratis brillen in bruikleen tegen het stof en zand. Indien gewenst voorzien van een heerlijk kopje koffie met Twentse krentenwegge. Optioneel  zal er afloop een uitgebreid diner buffet of bbq voor u klaar staan. De buggytour is dan ook een compleet totaal programma voor uw feest.

Er zijn meerdere aanbieders van buggytours in Nederland. Het Schwarzwald gaat voor maximale veiligheid en beleving en onderscheidt zich op de volgende punten:
– Alle instructeurs worden jaarlijks gecertificeerd middels praktijktraining en BHV “outdoor”certificaat.
– Veel buggy verhuurders bezuinigen op de onderhoudskosten door het mijden van zand en bospaden. U begrijpt natuurlijk ook dat het buggy cross gevoel pas tot zijn recht komt op de onverharde paden. Een buggy tour bij Het Schwarzwald is ook off the road door de mooiste bos en zandpaden.
– Begeleiding van uw groep door een ervaren instructeur welke in een Jeep de groep begeleidt.

Programma:
Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je meegenomen naar het activiteiten terrein. Een instructeur verteld hoe de activiteit er zal uitzien en geeft de veiligheidsinstructie. Daarna kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de buggy en volgt de instructeur  door het uitdagende landschap. Halverwege is er een stop waarbij bestuurder als bijrijder kunnen wisselen.

Referenties
Locatie